Alle foto's

Campingpark Bad Liebenzell

Campingpark Bad Liebenzell ligt aan de noordrand van het prachtige Zwarte Woud ingeklemd tussen het kuuroord Bad Liebenzell en de rivier de Nagold midden in de natuur. Het is een ideale camping in Baden-Württemberg (Duitsland) voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar en senioren. Voor de echte kampeerder biedt Campingpark Bad Liebenzell ruime kampeerplaatsen. Voor meer luxe huur je een bungalow, safaritent of Finkota-kampeervat. De camping biedt verschillende attracties voor het hele gezin. Zo vind je op de camping een buitenzwembad met wildwaterkanaal, rotsachtig eiland, 65 meter lange glijbaan en een kinderbad. Tevens kun je gebruik maken van de tennisbaan, tafeltennistafels, een beachvolleybalveld en een kinderspeelplaats. Campinggasten krijgen een gratis openbaarvervoerkaart voor het Zwarte Woud en omgeving.

Uitgebreide faciliteiten op de camping

De camping beschikt over drie verwarmde sanitair gebouwen waar je een privé-badkamer kunt huren en een keuken voor tentkampeerders. De speeltuin voor kinderen is vol spanning en avontuur met een houten wachttoren, een loopbrug, klim- en klautertoestellen. Zijn ze daar niet te vinden, dan zijn de kinderen in de miniclub. Tenslotte vind je op de camping een bar annex restaurant en je kunt afhaalmaaltijden kopen. De kleine campingwinkel heeft een bescheiden assortiment levensmiddelen, hier kan je je vooraf bestelde brood afhalen. In een grote gemeenschappelijke ruimte hangt een tv.

Omgeving van Campingpark Bad Liebenzell

De omgeving van Camping Bad Liebenzell kenmerkt zich door bossen met dalen, die ervoor zorgen dat je je fotocamera (telefoon) niet in je (rug)zak laat zitten. Je kunt hier dan ook prachtige wandelingen maken langs sprankelende beekjes en de rivier de Nagold. Langs de rivier de Nagold kan je goed fietsen. Bezoek ook het kuurstadje Bad Liebenzell met zijn Burg die uit de 12e eeuw stamt. Ooit ingestort, in 1954 gerenoveerd en nu kan je vanaf de 34 meter hoge toren een blik werpen op de omgeving.

Overige information van deze accommodatie

Campingpark Bad Liebenzell
Duitsland Baden-Württemberg Bad Liebenzell

Pforzheimerstraße 34, 75378 Bad Liebenzell

Duits, Engels

Contactformulier

  • * is verplicht veld

We zijn benieuwd naar jullie ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe