Algemene gegevens

Staanplaatsen: 436
Huuraccommodaties: 55

Camping La Tordera

Capfun – Camping La Tordera is een gezellige familiecamping gelegen aan de heerlijke stranden van de Costa Brava. De camping beschikt over een zwemparadijs met meerdere speeltoestellen en kleuterbad. Daarnaast kun je er meerdere speeltoestellen en sportvelden vinden. Er is een bar met recreatieruimte, waar jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals dansavonden, workshops en muziekavonden.

Geniet van het prachtige strand

Wij staan voor u klaar om uw vakantie in het natuurgebied van de Tordera rivierdelta tot een geweldige ervaring te maken. De camping ligt slechts een paar stappen verwijderd van het strand van Malgrat de Mar en vlakbij de Costa Brava. Het terrein is volledig vlak en het grove zandstrand wordt beschouwd als één van de beste stranden in Europa vanwege de hoge kwaliteit van het zeewater en zand. De unieke lokatie van de camping, in een rustig gebied tussen Malgrat en Blanes, en het feit dat de camping een privétoegang heeft, maken de omgeving tot een stille en veilige plek om de vakantie door te brengen. Een echt toevluchtsoord voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een rustpunt temidden van de turbulente costa!

Tip! We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping La Tordera voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping La Tordera

Spanje Barcelona Malgrat de Mar

Cami de la Tordera s/n, 08380 Malgrat De Mar

+34 937 612 778
Engels, Spaans
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.