Algemene gegevens

Staanplaatsen: 170
Huuraccommodaties: 100

Capfun – Domaine De Beauregard

Op 10 km van Orange en Bollène, strekt le Domaine de Beauregard zich uit tot in het hart van een dennenbos, en biedt een rustige omgeving en een familiale sfeer. Er is een ruime keuze in accommodaties: stacaravans, chalets of maisonnettes. De camping biedt een groot waterpark met diverse zwembaden en glijbanen voor het hele gezin. Op deze internationale camping verwelkomen wij veel Nederlandse gasten. Naast de geweldige animatie van de camping (disco party, voorstellingen, animatie overdag, sporttoernooien) besteden wij speciale aandacht aan onze Nederlandse gasten: Een Nederlandstalige informatiebijeenkomst met een welkomstdrankje, Een barbecue party speciaal voor de tieners zodat ze met elkaar kennis kunnen maken en Op donderdagavond wordt er door de directie van de camping een gezellig feestje georganiseerd.

Geniet van de groene natuur

Op slechts een paar kilometer ligt de stad Mornas, die nog steeds onder de bescherming van de middeleeuwse vesting leeft en zich uitspreidt aan de voet van een steile rotsachtige bergkam van 137 meter. Een leuke ontdekking en een bezoek waard! Ook de lokale markten en evenementen zijn het waard om te vermelden. Grijp de kans om deze Provençaalse dorpjes of die grote toeristische attracties te ontdekken zoals bijvoorbeeld Avignon.

Tip! We hebben een aantal opties voor Capfun - Domaine De Beauregard voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Domaine De Beauregard

Frankrijk Provence Vaucluse Mornas

Route d’Uchaux, 84550 Mornas

+33 (0)4 90 37 02 08
Engels, Frans
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.