Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 200
Huuraccommodaties: 80

Capfun – Domaine Montblanc Park

Capfun – Domaine Montblanc Park is een luxe familiecamping met zwemparadijs gelegen in de heuvels van Catalonië, op een half uurtje van de zee. Camping Montblanc Park is gelegen in Spanje binnen de Costa Dorada, op 35 km van de zee en Tarragona en op 30 minuten van Port Aventura. De camping biedt stacaravans, chalets, ingerichte tenten en kampeerplaatsen! De mooie stranden liggen op slechts 35 kilometer van de camping. Het waterpark bestaat ui 1 buitenzwembad, 1 peuterbad, 1 spelletjeseiland voor kinderen, 2 glijbanen en de sensationele Spacebowlglijbaan.

Kamperen in Catalonië

Het middeleeuwse stadje Montblanc, in Catalonië, is omgeven door prachtige muren uit de veertiende eeuw. Binnen deze muren ligt één van de mooiste steden van de Middeleeuwen. Geniet van de grote stranden van de Middellandse Zee en op 35 km. Ten slotte kunt u ook genieten van het beroemde Port Aventura pretpark, gelegen op 30 minuten van de camping. Dit beroemde pretpark heeft de hoogste achtbaan van Europa! Het park heeft 39 attracties verspreid over 119 hectare. De zes gedeeltes van het park zullen u nieuwe en prachtige werelden laten ontdekken met indrukwekkende optredens en tal van magische attracties voor alle leeftijden. Verspil geen tijd aan in de rij staan bij de entree van het park, we verkopen kaartjes tegen de beste prijs bij de receptie van de camping.

We hebben de beste opties voor Capfun - Domaine Montblanc Park voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Domaine Montblanc Park

Spanje Catalonië Tarragona Mont Blanc

Barri Prenafeta, km.1,8, 43400, Tarragona, Spanje

+34 977 86 25 44
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.