EuroParcs Beekbergen

EuroParcs Beekbergen is een luxe vakantiepark met uitgebreide faciliteiten gelegen in de Veluwse bossen van Gelderland. Het park verhuurt tiny houses, villa’s, chalets en bungalows. Jong en oud zullen zich prima vermaken tijdens hun verblijf. Er is een overdekt zwembad, tennisbaan, fitnessruimte en jeu-de-boulesbaan. Als je op zoek bent naar ultieme ontspanning, is er een wellness met sauna en zonnebank. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, skelterverhuur en animatie. Een lekker hapje eten doe je bij het gezellige parkrestaurant Sophia’s Italian. Maar je kunt ook een patatje halen in Snackbar & Lunchroom Veluwe Plaza. Overige voorzieningen: Gratis Wifi, wasserette en fietsverhuur.

Vakantiepark op de Veluwe

In Nationaal Park de Hoge Veluwe fiets of wandel je binnen 10 minuten naar een heel andere omgeving: van bos naar zandverstuiving, en van korstmos steppe naar de karakteristieke heidevelden die in augustus en september prachtig paars kleuren. Niet voor niets is het Nationaal Park de Hoge Veluwe volgens Nederlanders een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Naast de mooie natuur, kent de Veluwe ook leuke en gezellige steden. Zo moet je zeker een bezoek brengen aan de steden Arnhem en Apeldoorn. In de deze steden kun je heerlijk shoppen en eten. En ook een bezoek aan de oude Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Hattem is zeer de moeite waard.

Overige information van deze accommodatie

Boek Droompark Beekbergen direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Droompark Beekbergen
Nederland Gelderland Beekbergen

Hoge Bergweg 16, 7361 GS Beekbergen

+31 088 055 1500

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.