Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 50

Droompark Bospark Garderen

Droompark Bospark Garderen is een schitterend vakantiepark midden in de bossen van de Veluwe in Gelderland. Op het vakantiepark staan verschillende vakantiehuizen die geschikt zijn voor 4 of 8 personen. De huizen zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Er is van alles te doen op het vakantiepark. Zo is er een buitenzwembad, een fitness ruimte en een restaurant. Ook zijn er fietsen op het terrein te huur zodat je de omgeving kunt ontdekken.

Omgeving van Garderen

Rondom Droompark Bospark Garderen is er van alles te doen. Garderen richt midden op de Veluwe. Zo kun je leuke dorpjes ontdekken in the omgeving, zoals Nunspeet, Beekbergen, Putten en Ermelo. Ook de grotere steden zoals Apeldoorn of Elspeet zijn een bezoekje waard. Vanaf Garderen kun je mooie wandelingen en fietstochten maken en genieten van de omgeving. Daarnaast kun je verschillende bezienswaardigheden bezoeken zoals Paleis het Loo of het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Tip! We hebben een aantal opties voor Droompark Bospark Garderen voor je op een rijtje gezet:

50

Droompark Bospark Garderen

Nederland Gelderland Barneveld Garderen
Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.