Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

EuroParcs De Hooge Veluwe

EuroParcs De Hooge Veluwe is een prachtig vakantiepark met zwembad en wellness midden in de bossen op de Veluwe. Het familiepark verhuurt studio’s, tiny houses, chalets, lodges, stacaravans en villa’s. Er zijn uitgebreide faciliteiten aanwezig, zoals een binnen- en buitenzwembad, fitnessruimte, multifunctioneel sportveld en een jeu-de-boulesbaan. De kinderen beleven een geweldige vakantie. Ravotten in de speeltuin, jumpen op de airtrampoline of racen op de skelter. Maar er is ook een animatieteam die leuke activiteiten organiseert, zoals een minidisco, sporttoernooien en andere spelletjes. Heb je een keertje geen zin om te koken? Geen probleem, het park beschikt over een restaurant en snackbar. Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt. Overige voorzieningen: Fietsverhuur en (gratis) Wifi.

Vakantie in de Veluwse natuur

In Nationaal Park de Hoge Veluwe fiets of wandel je binnen 10 minuten naar een heel andere omgeving: van bos naar zandverstuiving, en van korstmos steppe naar de karakteristieke heidevelden die in augustus en september prachtig paars kleuren. Niet voor niets is het Nationaal Park de Hoge Veluwe volgens Nederlanders een van de mooiste natuurgebieden van ons land. Naast de mooie natuur, kent de Veluwe ook leuke steden. Zo moet je zeker een bezoek brengen aan de steden Arnhem en Apeldoorn. In de deze steden kun je heerlijk shoppen en eten. Ook een bezoek aan de oude Hanzesteden Harderwijk, Elburg en Hattem zijn zeer de moeite waard.

Tip! We hebben een aantal opties voor Droompark Hooge Veluwe voor je op een rijtje gezet:

Droompark Hooge Veluwe

Nederland Gelderland Arnhem

Koningsweg 14, 6816 TC Arnhem

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.