EuroParcs Rosental

Het vakantiepark ‘Europarcs Rosental’ is gelegen in Oostenrijk aan het schitterende stuwmeer Feistritzer Stausee. Dit park heeft voor iedereen wel iets te doen. Je kunt ontspannen in de wellness met zwemvijver, sauna en aromastoombad. Ook kun je één van de sportfaciliteiten ontdekken: ga fietsen, wandelen, minigolfen, beachvolleyballen of zwemmen. De kinderen kunnen uren spelen in de indoor speeltuin met ballenbak of in de speeltuin buiten. Verder kun je de hele dag terecht bij het restaurant voor een goed ontbijt,  lekkere lunch of heerlijk diner!

Accommodaties op EuroParcs Rosental

Je hebt op EuroParcs Rosental de keuze uit verschillende soorten accommodaties. Je hebt er verschillende appartementen, geschikt voor 3 tot 6 personen of een chalet voor 5 personen. De meeste appartementen hebben een balkon weer je heerlijk op kunt ontspannen. Wanneer je voor een chalet kiest, heb je een terras waar je kunt relaxen en tot rust kunt komen. Alle accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair en een keuken of kitchenette.

De omgeving van EuroParcs Rosental

In de buurt van Europarcs Rosental is er van alles te doen. Ga bijvoorbeeld naar de Pyramidenkogel, een uitkijktoren waar je prachtige uitzichten kunt bewonderen over Karinthië. Je kunt bijvoorbeeld in de skybox van het panoramische uitzicht genieten. Verder kun je een bezoekje brengen aan Reptielenzoo Happ in Klagenfurt. Hier kun je verschillende reptielen en slangen bekijken. Natuurlijk is er nog veel meer te doen in de omgeving, maar dat is het leukst om zelf allemaal te ontdekken!

Overige information van deze accommodatie

Boek EuroParcs Rosental direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

EuroParcs Rosental
Oostenrijk Karinthië
Duits, Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.