Algemene gegevens

Staanplaatsen: 165
Huuraccommodaties: 26

Familiepark De Vechtvallei

Familiepark De Vechtvallei is een gezellige familiecamping in Overijssel. De camping beschikt over een heerlijk buitenzwembad en een overdekt binnenzwembad. Daarnaast zijn er genoeg speeltuinen en kinderen zullen zich dus uitstekend vermaken. Daarnaast is er een eetcafé, waar je lekker kunt eten en een snackbar, waar je kunt afhalen en eten op het terras. Ook is er een recreatieruimte met allerlei spellen. In de zomer wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met voetbaltoernooien, spellen en knutselworkshops. De camping heeft kampeerplaatsen, bungalows, chalets en trekkershutten te huur.

Geniet van de groene omgeving

Familiepark De Vechtvallei ligt bij het stadje Diffelen in de gemeente Hardenberg. De camping ligt aan de oevers van de rivier de Vecht, waar je heerlijk kunt wandelen, kanoën en zwemmen. De groene omgeving is prachtig en leent zich voor fiets- en wandeltochten.

Familiepark De Vechtvallei

Nederland Overijssel Hardenberg Diffelen

Rheezerweg 76, 7795 DA Diffelen

+31 (0)5 23 25 18 00
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.