Five Star, glamping in Zeeland

Welkom op de educatieboerderij Five Star in Kamperland, Zeeland. Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun lieve pony’s, cavia’s, konijnen en de binnenspeeltuin is waar het om draait. Het is geen echt werkende boerderij meer, maar een speel- en leerboerderij waarbij de kinderen en ouders op een leuke manier leren over het zorgen voor dieren en het welzijn van plant en natuur.

Overnachten in een (luxe) safaritent

De FarmCamps boerderij ligt op een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op de boerderij in Zeeland overnacht je in een van de 11 luxe safaritenten of 8 nog luxere Lodgetenten. Douchen doe je in het sanitairgebouw. Vier van de Safaritenten zijn zelfs met airco. Als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer! De luxe tenten staan rondom een mooi en gezellig veld, omringd met bomen die je beschutten tegen de Zeeuwse wind. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen en de boerderij ontdekken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze te ver weg gaan.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen de boer Jan en boerin Ella van Five Star persoonlijk voor. Je kunt iedere dag helpen met het verzorgen van de 2 mini paardjes en de 2 shetlandpony’s, of samen met boer Jan de dieren voeren. Boerin Ella gaat jou leren hoe je van verse aardappelen zelf overheerlijke chips kunt maken.

Spelen op FarmCamps Five Star

Houden jullie kinderen meer van spelen? Dan kom zij op de boerderij ook zeker aan hun trekken. Skelteren, trampoline springen, zandtaartjes maken in de zandbak of over het golvende waterbed lopen. Op FarmCamps Five Star is van alles te doen! En bij slecht weer duiken de kids in de ballenbak van de binnenspeeltuin en kunnen jullie genieten van een cappuccino met een heerlijk stukje zelf gemaakte appelroomtaart of neem je iets te eten van de kleine kaart.

Overige information van deze accommodatie

Boek FarmCamps Five Star direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

FarmCamps Five Star
Nederland Zeeland Noord-Beveland Kamperland

Baas Huisweg 11, 4493 NE Kamperland

0031 (0)88 8889188
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe