Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 15

FarmCamps Hoeve Luyterheyde

FarmCamps Hoeve Luyterheyde is een kindvriendelijke boerderijcamping in het Brabantse Peel. De luxe safaritenten en lodgetenten liggen verspreid over 2 veldjes en hebben alles te bieden voor een comfortabel verblijf. De rundveehouderij is volledig zelfvoorzienend, dierenwelzijn en duurzaamheid staan hier voorop. De camping is voorzien van fijne faciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, verschillende boerderijdieren en veel speelruimtes. De kinderen mogen helpen met het verzorgen van de dieren en kunnen meedoen aan leuke activiteiten. Wat dacht je van zelf jam maken samen met boerin Eva? Of een ritje maken op één van de pony’s? Op FarmCamps Hoeve Luyterheyde kan het allemaal! Geniet van een vers bereid ontbijtje en sluit de dag af met een lekkere barbecue.

Glamping in de Brabantse Peel

FarmCamps Hoeve Luyterheyde bevindt zich in een klein dorpje in de Brabantse Peel. Vanaf de boerderijcamping loop je zo door het bos van familie Luyten naar het dorpje Neerkant. Iets verderop vind je natuurgebied De Groote Peel. Hier kun je volop wandelen en fietsen. Ook vind je er en leuk Kabouterpad voor een wandeling samen met het hele gezin. Verder kun je ook heerlijk wandelen in natuurgebied Deurnese Peel, in het Toon Kortoomspark en langs de gezellige straten van Helmond. De kinderen zullen uitstapjes naar Toverland, ZooParc Overloon en Klimrijk Brabant geweldig vinden. Wil je de omgeving vanaf het water verkennen? Ga dan naar De Peelvisser. Naast vissen is het hier ook mogelijk om een kano te huren voor een mooie tocht over het kanaal van Deurne door natuurgebied De Peel.

We hebben de beste opties voor FarmCamps Hoeve Luyterheyde voor je op een rijtje gezet:

FarmCamps Hoeve Luyterheyde

Nederland Noord-Brabant Neerkant

Bospeelweg 4, 5758 PK Neerkant

+31 (0)88 888 91 88
Nederlands
maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.