Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 5 tenten

Glamping Achterhoek Camping Jena

Glamping Achterhoek Camping Jena is een groene kindvriendelijke camping aan de rand van de uitgestrekte bossen van Hummelo (Achterhoek). De kindvriendelijke glamping in de Achterhoek is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen met jonge kinderen die graag in een groene omgeving willen kamperen en voor natuurliefhebbers die houden van rust, ruimte en gezelligheid. De kindvriendelijke camping beschikt over diverse speeltoestellen en een leuke waterspeelplaats voor de kinderen. Ook is er een air-trampoline en een fietscrossbaantje.

Sfeervolle tipi-tent voor 5 personen

Overnacht in één van de sfeervolle Tipi tenten van Geardropper met twee slaapkamers, geschikt voor vijf personen. De Tipi tenten zijn voorzien van een elektrische koel-vriesbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. De tenten bevinden zich op ruime plekken waar je zowel zon als schaduw hebt.

Kamperen in de Achterhoek

Glamping Achterhoek Camping Jena is de perfecte vakantiebestemming voor fietsers en wandelaars vanwege de bosrijke omgeving en vele routes. Bij de receptie van de camping kun je gratis fietsroutes verkrijgen die je leiden langs de mooiste plekken in de omgeving. Daarnaast kun je in de omgeving talloze kastelen bezoeken en kun je in Doetinchem terecht voor heerlijke terrasjes, leuke winkels en de echte Achterhoekse gezelligheid. Wil je met de kids naar het zwembad? Bezoek het nabijgelegen openluchtzwembad Hessenbad bij goed weer. Met slecht weer kun je naar het vernieuwde subtropische zwembad Rozengaarde in Doetinchem.

We hebben de beste opties voor Glamping Achterhoek: Jena voor je op een rijtje gezet:

Glamping Achterhoek: Jena

Nederland Gelderland De Achterhoek

Rozegaarderweg 7, 6999 DW Hummelo

+31 (0)85 060 62 33
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.