Meer foto's

Tipi tent van Geardropper op Groene camping In de Polder

Geniet van rust, ruimte en gastvrijheid op Glamping Biesbosch In de Polder in Lage Zwaluwe. Op deze groene glamping in de Biesbosch (Noord-Brabant) kun je luxe kamperen bij de biologische boer. ’s Ochtends word je wakker in de stilte van de polders, je hoort enkel het vrolijke gezang van de vogels. De kindvriendelijke glamping in Noord-Brabant is ruim opgezet, waardoor je veel privacy hebt en er genoeg ruimte voor de kinderen is om te spelen. De kinderen mogen koeien voeren, een kampvuurtje maken en kunnen trampoline springen. Ook is er voldoende ruimte om te badmintonnen en te volley- of voetballen, en is er een tafeltennistafel aanwezig.

Ingerichte tent voor 5 personen

De tenten zijn geschikt voor 5 personen en zijn sfeervol ingericht. Binnen in de tent heb je twee slaapkamers en een ruim woongedeelte. De accommodatie is voorzien van een elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn wat handdoeken en kleding. In deze tipi tent kun je het echt kampeergevoel ervaren, zonder je comfort in te hoeven leveren.

De omgeving van Groene camping In de Polder, Noord-Brabant

Glamping Biesbosch In de Polder is gelegen ten zuiden van het Nationaal Park de Biesbosch, tussen Breda en Dordrecht. De Biesbosch is een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en varen. Je kunt er verschillende soorten boten huren, waaronder elektrische sloepen, motorboten en kano’s. Niet ver van de glamping in Lage Zwaluwe vind je een supermarkt en diverse restaurantjes waar je lekker kunt eten.

Overige information van deze accommodatie

Boek Glamping Biesbosch: In de Polder direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Glamping Biesbosch: In de Polder
Nederland Noord-Brabant Lage Zwaluwe

Groenendijk 35, 4926 RE Lage Zwaluwe

Engels, Nederlands
Begin april t/m begin oktober

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe