Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 6

BoerenBed De Brabantse Hei

Glamping Boerenbed De Brabantse Hei is een kindvriendelijke boerderijcamping in Noord-Brabant vlakbij de Belgische grens. Op de glamping kun je luxe safaritenten voor 6 personen met privé sanitair huren. De tenten staan op een terrein naast de boerderij en hebben een prachtig uitzicht op de omgeving. In het midden van het kampeerterrein kun je een dierenweide vinden waar je de geitjes kunt aaien. In de knuffelschuur mag je knuffelen met de cavia’s en konijnen. In het boerderijwinkeltje kun je heerlijke BBQ pakketten van eigen koeien kopen.

Vakantie in Noord-Brabant

In Noord-Brabant heb je 5 Nationale Parken waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en staat ook wel bekend als de Brabantse Sahara. De duinen zijn ruim 10.000 jaar geleden ontstaan en beslaat maar liefst 30 vierkante kilometer. In tegenstelling tot het beeld wat veel mensen hebben bij een woestijn zijn de Loonse en Drunense Duinen een zeer levendig gebied met een grote diversiteit aan planten en dieren. Het Nationaal Park de Groote Peel is een internationaal erkend ‘wetland’ gebied gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het is tegenwoordig een broedgebied voor honderden soorten vogels. Maak een mooie wandeling langs de waterplassen, moerassen, heidevelden, en open vlakten. Daarnaast is Noord-Brabant een goede bestemming voor een gezin met kinderen. Beleef een leuk dagje uit in het pretpark de Efteling, ga op safari bij de Beekse Bergen, of bezoek de steden Breda, Tilburg, en Eindhoven.

Tip! We hebben een aantal opties voor Glamping Boerenbed De Brabantse Hei voor je op een rijtje gezet:

Glamping Boerenbed De Brabantse Hei

Nederland Noord-Brabant Hooge Mierde

De Luther 23, 5095 AC Hooge Mierde

+31 (0)528 229440
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.