Meer foto's

BoerenBed Het Wesselink in Salland

BoerenBed Het Wesselink in Salland is een gezellige mini boerderijcamping met luxe safaritenten gelegen aan de oever van de Ijssel. Op het terrein staan 8 safaritenten met privé sanitair. Twee daarvan zijn geschikt voor 10 personen en de overige zes kunnen 6 personen in overnachten. De tenten liggen aan de bosrand en hebben aan de voorkant een prachtig uitzicht over het weiland waar het grootste deel van het jaar koeien grazen. In het bos achter de tenten kunnen de kinderen lekker spelen, klauteren en ravotten. Je kunt hier doorheen racen op de skelter, hutten bouwen en in bomen klimmen. Verder kun je ook een potje voetbal spelen, schommelen of salto’s maken op de trampoline. Wil je meer weten over het boerenleven? Boer Henk vertelt je graag alles over de koeien en laat je zien hoe de automatische melkmachine werkt.

Boerderijcamping in Salland

De boerderijcamping ligt tussen Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Hier kun je genieten van uitgestrekte bossen, paarse heidevelden en bijzondere zandvlaktes. Trek je wandelschoenen aan of pak de fiets en ontdek de mooie natuur. In april, mei en juni kun je verse asperges kopen van het Sallandse platteland. Dagje naar de stad? Bezoek dan de gezellige stad Deventer.

Overige information van deze accommodatie

Boek Glamping Boerenbed Het Wesselink in Salland direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Glamping Boerenbed Het Wesselink in Salland
Nederland Overijssel Schalkhaar

Wesselinksdijk 7, 7433 RL Schalkhaar

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe