Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 6

Boerenbed Hoeve Meskenwier

Hoeve Meskenwier is een schitterende boerderijcamping gelegen tussen de Friese Meren, midden in de natuur. Op het terrein van deze Boerenbed camping staan 6 safaritenten waar je heerlijk kunt genieten van een glampingvakantie. Op de camping is er een boerderijwinkel en een speeltuin voor de kinderen. Daarnaast zijn er diverse dieren op de camping, zoals paarden en koeien. Er kan zelfs op de camping paardgereden worden. Ook zit er een fietsverhuur bij de glamping of kun je een kano huren om de omgeving via het water te verkennen. Er zijn verschillende safaritenten op het terrein die variëren in luxe, maar die allemaal genoeg privacy hebben.

Safaritenten Friesland

Hoeve Meskenwier ligt midden in de polders van Friesland tussen de meren. In de omgeving is er genoeg te doen. Zo kun je op de camping kano’s huren of kun je met een zeilboot het water op. Heb je zelf een bootje mee? Die is ook van harte welkom! De boerderij ligt vlak bij het Nationaal Park de Alde Faenen en natuurgebied De Deelen. Dit zijn prachtige natuurgebieden om met de fiets of met de benenwagen te verkennen. Een andere tip is bijvoorbeeld een dagje Ameland met het hele gezin! Is het een dag wat minder lekker weer? Breng dan een bezoek aan het subtropische zwemparadijs in de buurt!

We hebben de beste opties voor Hoeve Meskenwier voor je op een rijtje gezet:

Hoeve Meskenwier

Nederland Friesland De Friese Meren

Meskenwier 2, 8491 MN Akkrum

+31(0)528229440
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.