Verblijf in een kinderbungalow

Op Vakantiepark Landal de Vers kun je een heerlijke kinderbungalow huren. De bungalow is geschikt voor 6 personen en is erg sfeervol ingericht. Je kunt er genieten van een ruime woonkamer en eetkamer en de keuken is van alle gemakken voorzien. De bungalow beschikt over een overdekt terras met zithoek, waar je kunt genieten van het lekkere weer.

Vakantiepark Landal De Vers

Vakantiepark Landal De Vers is een heerlijk vakantiepark gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Op het park kun je mooie vakantiehuizen huren. De huisjes worden omringd door groen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met peuterbad. Ook zijn er veel leuke speeltuinen en een indoorspeelplaats, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Het park heeft een midgetgolfbaan en een bowlingbaan. Je kunt er een hapje eten bij het restaurant, het grand café en de snackbar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd door Bollo de Beer.

Vakantiepark op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg

Vakantiepark Landal De Vers bevindt zich op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg. Het park ligt tussen groene bossen en velden, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Je bent zo bij de Maasvallei, waar je het prachtige Nationaal Park de Maasduinen kunt vinden. Ook moet je zeker een kijkje nemen in het dorpje Arcen, waar je de Hertog Jan Brouwerij kunt vinden. In het dorpje Overloon vind je daarnaast het Zooparc Overloon en het Oorlogsmuseum Overloon.

Overige information van deze accommodatie

Boek Kinderbungalow 6p Overloon direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Kinderbungalow 6p Overloon
Nederland Noord-Brabant Boxmeer Overloon

Raaijweg 25, 5825 AL Overloon

Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe