Algemene gegevens

Staanplaatsen: 361
Huuraccommodaties: 88

Krk Premium Camping Resort

Krk Premium Camping Resort is een 5-sterrencamping met zwembad gelegen in het mediterrane landschap van het eiland Krk in de Kvarner Baai van KroatiĆ«. De camping heeft ruime kampeerplaatsen aan de zee en luxe stacaravan met een spectaculair uitzicht op de zee. Camping Krk beschikt over talrijke sportieve en vermakelijk voorzieningen, waaronder een kinderwaterpark met glijbanen en andere leuke attracties. Terwijl uw kinderen lekker aan het spelen zijn, kunt u ontspannen in de bar aan het strand of bij het infinity buitenzwembad. U kunt ook gebruik maken van een massage of ontspannen in de sauna van de SPA. s’ Avonds kunt u genieten van de romantische zonsondergang en heerlijke vis specialiteiten op het terras van de Politin Bistro.

Vakantie op het eiland Krk in Kroatiƫ

Op het eiland Krk in het noorden van Kvarner Baai is veel te beleven. In de omgeving van camping Krk kunt u fietsen en wandelen. Aan de oostkust treft u een wit rotslandschap en aan de westkust een weelderige groene natuur. Bezoek de vissersdorpen en havens aan de kust. Het eiland staat bekend om zijnĀ olijventeelt, schapenhouderij en wijnbouw.

Krk Premium Camping Resort

Kroatiƫ Primorje-Gorski Kotar Krk

Narodnog preporoda b.b., 51500Ā Krk

+38 55 24 65 010
Duits, Engels, Kroatisch
Hele jaar geopend
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.