Algemene gegevens

La Ferme De La Hooghe Moote

La Ferme De La Hooghe Moote is een mooie viscamping in Ghyvelde, vlakbij de grens met België en op steenworp afstand van de zee. Op de boerderijcamping kun je stacaravans huren. De accommodaties zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het terrein heeft maar liefst 5 vijvers waar gevist kan worden op grote en kleine zalmforellen. Daarnaast is een een tafeltennistafel, jeu de boulesbaan en speeltuin voor de kinderen. Bij de educatieve boerderij leer je alles over de landbouw, visteelt en de dieren. In juli en augustus worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, zoals thema-avonden, shows en gezelschapsspellen. In het gezellige restaurant kun je genieten van een heerlijke maaltijd, gemaakt van lokale producten.

Bezoek Duinkerke

De camping ligt op zo’n 5 km van de zee en op 10 minuten fietsen van het centrum van Ghyvelde (Gijvelde). Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en er zijn een aantal eetgelegen te vinden. Verder ligt de camping niet ver van Duinkerke, een mooie badplaats aan de kust van de Noordzee. Je kunt er heerlijk rondstruinen langs oude vakwerkhuizen, mooie kerken, gezellige pleinen en pittoreske straatjes. Daarnaast heeft de stad een interessant museum waar je alles kunt leren over de Slag om Duinkerken en Operatie Dynamo in mei-juni 1940.

We hebben de beste opties voor La Ferme De La Hooghe Moote voor je op een rijtje gezet:

La Ferme De La Hooghe Moote

Frankrijk Nord-Pas-de-Calais Nord Ghyvelde

188 route d’Uxem, 59254 Ghyvelde

0033 (0)3 28 26 02 32
hele jaar geopend
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.