Meer foto's

Boerenbed Langoed Volenbeek

Landgoed Volenbeek is een schitterende glamping bij de boer in Ermelo. Het terrein ligt midden in de Veluwe en er is van alles te doen voor de kinderen. Zo zijn er koeien, konijnen, paarden en zelfs Alpaca’s. Ook uw eigen trouwe viervoeter is hier van harte welkom! De natuurcamping ligt vlak bij het bos waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast kun je op de camping ook fietsen huren. Op het terrein is ook een boerenwinkel waar je lokale producten kunt kopen. Er zijn verschillende safaritenten op het terrein die allemaal geschikt zijn voor 6 personen. De safaritenten verschillen in luxe. Geniet op deze charmecamping van rust en natuur met de kinderen of met je partner!

Boerencamping Gelderland

In de omgeving van de glamping is genoeg te doen. Landgoed Volenbeek ligt aan de rand van de bossen van Ermelo. In de omgeving kun je allerlei leuke dingen doen. Vanaf de camping lopen er verschillende fiets- en wandelroutes. Op de boerderij kun je naast normale fietsen ook een bakfiets of tandem huren. Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan een van de leuke steden in de omgeving, zoals Apeldoorn, Harderwijk of Ermelo. Liever een dagje naar een animatiepark. Ga dan naar Walibi Holland of ga dolfijnen spotten in het Dolfinarium!

Overige information van deze accommodatie

Boek BoerenBed Landgoed Volenbeek direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

BoerenBed Landgoed Volenbeek
Nederland Gelderland Ermelo

Oude Telgterweg 229, 3853 PG Ermelo

Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe