Luxe lodgetent 6p

Bij De Twee Bruggen ervaart u hoe luxe kamperen kan zijn… In onze volledig ingerichte lodgetenten -ook wel safaritenten genoemd- bent u er even helemaal tussenuit, terwijl u wél alle gemakken van thuis ervaart. Deze tenten liggen aan de rand van het park, bij een kabbelende beek, waar vanuit u uitzicht heeft over het uitgestrekte, Achterhoekse coulisselandschap.

Camping & Vakantiepark De Twee Bruggen

Vakantiepark De Twee Bruggen is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene bossen van de Achterhoek. De camping beschikt over een heerlijk zwemparadijs met binnenbad, buitenbad en glijbanen. Daarnaast kun je er genieten van een sauna en fitnessruimte. Op de camping vind je vele speeltuinen, een bowlingbaan, een tennisbaan en midgetgolfbaan. Op de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met allerlei leuke activiteiten. Je kunt een hapje eten in het restaurant en bij de snackcorner. Op de campings worden kano’s en fietsen verhuurd.

Vakantie in de Achterhoek

Vakantiepark De Twee Bruggen bevindt zich tussen de groene bossen en velden van de Achterhoek. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en genieten van alle rust. Bij de camping vind je het riviertje Boven Slinge, waar je lekker kunt kanoën. Ook moet je zeker een bezoekje brengen aan het mooie dorpje Winterswijk.

Overige information van deze accommodatie

Boek Luxe lodgetent – De Twee Bruggen direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Luxe lodgetent – De Twee Bruggen
Nederland Gelderland De Achterhoek

Meenkmolenweg 13, 7109 AH Winterswijk Miste

Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe