Meer foto's

Molecaten Park De Koerberg

Molecaten Park De Koerberg is een gezellige familiecamping en vakantiepark gelegen in de bossen op de Veluwe. Op het vakantieterrein kun je komen kamperen met je camper, caravan of tent. Het is ook mogelijk om een bungalow, chalet, kampeercabin of ingerichte tent te huren. Het is goed vertoeven op dit vakantiepark. Je kunt lekker zwemmen in het buitenbad, een potje voetballen op het sportveld en gezellig bowlen met het hele gezin. In de avond kun je heerlijk dineren bij het sfeervolle restaurant. De nodige boodschappen kun je doen bij de campingwinkel.

Te doen in Gelderland

In de omgeving van het vakantiepark is veel te doen en te beleven. Het park ligt aan een bos waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op een half uurtje rijden vind je het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Je kunt er genieten van een afwisselend landschap met loof- naald- en gemengde bossen, maar ook heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Het is een rustig gebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Molecaten Park De Koerberg direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Molecaten Park De Koerberg
Nederland Gelderland Heerde

Koerbergseweg 4-1, 8181 LL Heerde

eind maart - begin november

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe