Molecaten Park de Leemkule

Molecaten Park de Leemkule is een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad gelegen tussen naald- en loofbossen op de Veluwe. Op het vakantieterrein kun je kamperen met een camper, caravan of tent. Het is ook mogelijk om een trekkershut, bungalow of pipowagen te huren. Jong en oud hoeven zich snel te vervelen op dit vakantiepark. Je kunt lekker zwemmen in het binnenzwembad of buitenzwembad, een balletje slaan op de tennisbaan of een potje tafeltennissen. Voor de kinderen is er een dierenweide en een groot speelveld met een trampoline en speeltoestellen. Voor wat ontspanning is er een sauna, Turks stoombad en een zonnebank. Ook is er een gezellig restaurant waar je lekker een hapje kunt eten.

Veluwe

De Veluwe is een populair natuurgebied in de provincie Gelderland. Je kunt er bossen, meertjes, heidevelden, grasvlakten, heuvels en zandvlaktes vinden. Het is een heerlijk wandel- en fietsgebied en er lopen dan ook veel routes door het gebied. Er zijn ook leuke dorpen en steden te vinden, zoals Putten, Ermelo, Otterlo, Apeldoorn en Arnhem. Wil je een dagje uit? Bezoek dan Paleis het Loo, het Nederlands Openlichtmuseum of de Apenheul.

Overige information van deze accommodatie

Boek Molecaten Park de Leemkule direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Molecaten Park de Leemkule
Nederland Gelderland Hattem

Leemkuilen 6, 8051 PW Hattem

+31 38 - 444 1945
eind maart - begin november

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.