Molecaten Park Hoogduin

Molecaten Park Hoogduin is een grote familiecamping en vakantiepark aan de Zeeuwse kust. Op de camping kun je kamperen met een caravan, tent of camper. Het is ook mogelijk om een strandhuisje, bungalow, chalet of kampeer cabin te huren. De kinderen vermaken zich in de speeltuin, trappen een balletje op het sportveld of spelen een potje tafeltennis. Een lekker frietje haal je af bij de snackbar.

Kamperen aan de Zeeuwse kust

De camping ligt direct achter de hoge duinen van Cadzand, op Zeeuws-Vlaanderen. Binnen enkele minuten lopen ben je al op het strand. Hier kun je genieten van een lekkere dag aan de Noordzee. Op minder dan een half uurtje rijden kun je Aardenburg vinden. Dit is de oudste stad van de provincie Zeeland en één van de oudste van heel Nederland. Bewonder vandaag de dag de eeuwenoude stadspoorten, de Sint Baafskerk en de overblijfselen van een fort. In het Archeologisch Museum kom je alle te weten over de geschiedenis van het dorp.

Overige information van deze accommodatie

Boek Molecaten Park Hoogduin direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Molecaten Park Hoogduin
Nederland Zeeland Sluis Cadzand

Zwartepolderweg 1, 4506 HT Cadzand

+31 117 - 391 235
hele jaar geopend

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe