Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 101
Huuraccommodaties: 2
Terrein: 10 ha

Molecaten Park Landgoed Molecaten

Molecaten Park Landgoed Molecaten is een gemoedelijke familiecamping gelegen in een bosrijk gebied op de Veluwe. Op de camping kun je kamperen met je eigen camper, caravan of tent. Midden op de kampeervelden is er veel ruimte voor kinderen om te spelen. Ook is er een mogelijkheid tot her huren van 4-persoons bungalows. De camping is rustig en heeft een bescheiden animatieprogramma. Ga koekjes bakken, speel een potje voetbal of ga broodjes bakken bij het kampvuur. Heb je een dag geen zin om te koken? Dan kun je gaan eten bij de sfeervolle kantine of kun je een lekkere snack afhalen bij de snackbar. Tegen betaling kun je gebruik maken van de WiFi op de camping. Honden zijn toegestaan.

Vakantie op de Veluwe

De camping ligt midden in prachtige naald- en loofbossen die worden bewoond door vossen, reeën en wilde zwijnen. Gezelligheid en cultuurhistorie vind je in het vestingstadje Hattem, Hanzestad Zwolle, het voormalig Zuiderzeestadje Elburg en natuurlijk Paleis ’t Loo in Apeldoorn.

We hebben de beste opties voor Molecaten Park Landgoed Molecaten voor je op een rijtje gezet:

Molecaten Park Landgoed Molecaten

Nederland Gelderland Hattem

Koeweg 1, 8051 PM Hattem

+31 38 444 7044
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.