Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 190

RCN Laacher See

RCN Laacher See is een fijne familiecamping gelegen aan een meer middenin het Nationaal park Vulkaan-Eifel. Op de camping kun je komen kamperen met je eigen tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om safaritenten te huren. Sportieveling kunnen een potje tafeltennissen, voetballen of korfballen. Voor de kinderen is er een speeltuin met diverse speeltoestellen en het Nederlands sprekende animatieteam verzorgd leuke activiteiten. Naast lekker zwemmen kun je op het recreatiemeer ook heerlijk suppen, dobberen of surfen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de brasserie. De basisboodschappen kun je doen bij de mini campingwinkel. Grotere supermarkten kun je vinden in de omgeving.

Kamperen in de Eifel

De Eifel is een prachtige landstreek gelegen in de staten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts. In de Eifel kun je helemaal tot rust komen in de prachtige natuur. Je vindt er prachtige vulkaan- en heuvellandschappen en uitgestrekte bossen waar je uren kunt wandelen of fietsen. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie dorpjes die je kunt bezoeken in de Eifel, zoals Monschau, Trier of Cochem. Verscholen tussen de heuvels van de Eifel liggen ook een aantal historische burchten en kastelen die je zeker niet moet missen, zoals Burcht Satzvey en Kasteel Eltz.

We hebben de beste opties voor RCN Laacher See voor je op een rijtje gezet:

RCN Laacher See

Duitsland Rijnland-Palts Wassenach

Am Laacher See, 56653 Wassenach (Duitsland)

0031 (0)85 0400 700
Duits, Engels, Nederlands
begin april - eind september
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.