RCN les Collines de Castellane

RCN les Collines de Castellane is een luxe camping met zwembad bij de Gorges du Verdon in Zuid-Frankrijk. De camping ligt in de Alpes-de-Haute-Provence bij de plaats Castellane in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping ligt op een zuidhelling en biedt mooie kampeerplaatsen, die op terrassen en plateaus liggen. Daarnaast kunt u terecht in comfortabele stacaravans en luxe safaritenten. De camping wordt omringd door schitterende natuur, met uitzicht op heuvels en bergen. Geniet van het uitzicht vanuit het zwembad en vanaf het terras. In het gezellige restaurant van RCN les Collines de Castellane kunt u terecht voor een heerlijk lunch, een uitgebreid menu of een espresso, pastis en glas wijn uit de streek, de Verdon. Uiteraard biedt de menukaart enkele bekende Provençaalse gerechten.

Vakantiepark in de Provence

RCN les Collines de Castellane ligt in een natuurgebied in Alpes-de-Haute-Provence (Castellane). Om de hoek ligt de Grand Canyon du Verdon, een enorme kloof van 25 kilometer lang. De sportieve vakantieganger kan hier onder andere raften en wildwaterkanoën over stroomversnellingen, waterfietsen op de rustige stuwmeren en bergkloven ontdekken door klimmen, glijden, springen en abseilen (canyoning). Vlakbij de camping kunt u kanoën en waterfietsen op rustige stuwmeren, maar ook raften, kajakken en hydrospeeden over stroomversnellingen. Op en rond het vakantiepark (op 1.000 meter hoogte) beleeft u de prachtige Haute-Provence optimaal.

Een bezoek aan de spectaculaire Gorges du Verdon, de Grand Canyon van Europa en meest imposante kloof van Zuid-Frankrijk, mag zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Zuid-Frankrijk. In de bergen van de Gorges du Verdon kunt u prachtige wandelingen en autoritjes maken. Daarnaast kunt u een kano huren (Lac de Sainte-Croix) om de Gorges vanaf het water te ontdekken. Ontdek de sfeervolle Franse (berg)dorpjes en historische steden, gelegen in een prachtig landschap met paarse lavendelvelden, olijfbomen en andere mediterrane begroeiing. Vanaf de camping vertrekken er diverse wandelingen waarbij u de bergen van de Alpes-de-Haute-Provence kunt ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Boek RCN Les Collines de Castellane direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

RCN Les Collines de Castellane
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Castellane

04120 Castellane

Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april -half september

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe