Prijzen 馃じ beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 157
Huuraccommodaties: 39
Terrein: 10 ha

RCN les Collines de Castellane

RCN les Collines de Castellane is een luxe camping met zwembad bij de Gorges du Verdon in Zuid-Frankrijk. De camping ligt in de Alpes-de-Haute-Provence bij de plaats Castellane in de regio Provence-Alpes-C么te d’Azur.聽De camping ligt op een zuidhelling en biedt mooie kampeerplaatsen, die op terrassen en plateaus liggen. Daarnaast kunt u terecht in comfortabele stacaravans en luxe safaritenten.聽De camping wordt omringd door schitterende natuur, met uitzicht op heuvels en bergen. Geniet van het uitzicht vanuit het zwembad en vanaf het terras. In het gezellige restaurant van RCN les Collines de Castellane聽kunt u terecht voor een heerlijk lunch, een uitgebreid menu of een espresso, pastis en glas wijn uit de streek, de Verdon. Uiteraard biedt de menukaart enkele bekende Proven莽aalse gerechten.

Vakantiepark in de Provence

RCN les Collines de Castellane ligt in een natuurgebied in Alpes-de-Haute-Provence (Castellane). Om de hoek ligt de Grand Canyon du Verdon, een enorme kloof van 25 kilometer lang. De sportieve vakantieganger kan hier onder andere raften en wildwaterkano毛n over stroomversnellingen, waterfietsen op de rustige stuwmeren en bergkloven ontdekken door klimmen, glijden, springen en abseilen (canyoning).聽Vlakbij de camping kunt u kano毛n en waterfietsen op rustige stuwmeren, maar ook raften, kajakken en hydrospeeden over stroomversnellingen. Op en rond het vakantiepark (op 1.000 meter hoogte) beleeft u de prachtige Haute-Provence optimaal.

Een bezoek aan de spectaculaire Gorges du Verdon, de聽Grand Canyon van Europa en聽meest imposante kloof van Zuid-Frankrijk, mag zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Zuid-Frankrijk. In de bergen van de Gorges du Verdon kunt u prachtige wandelingen en autoritjes maken. Daarnaast kunt u een kano huren (Lac de Sainte-Croix) om de Gorges vanaf het water te ontdekken.聽Ontdek de sfeervolle Franse (berg)dorpjes en historische steden, gelegen in een prachtig landschap met paarse lavendelvelden, olijfbomen en andere mediterrane begroeiing.聽Vanaf de camping vertrekken er diverse wandelingen waarbij u de bergen van de Alpes-de-Haute-Provence kunt ontdekken.

We hebben de beste opties voor RCN Les Collines de Castellane voor je op een rijtje gezet:

RCN Les Collines de Castellane

Frankrijk Provence-Alpes-C么te d'Azur Alpes-de-Haute-Provence Castellane

04120 Castellane

0031 (0)85 0400700
Duits, Engels, Frans, Nederlands
half april -half september
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.