Recreatiepark Het Winkel

Recreatiepark Het Winkel beschikt over diverse faciliteiten. Ga op zomerse dagen zwemmen in het verwarmde buitenzwembad met whirlpool, waterspuit en glijbaan. Bij slecht weer kunt u terecht bij het nabijgelegen binnenzwembad. Op het park zijn ook twee tennisbanen en meerdere speelvelden, zoals een voetbal- en volleybalveld. De wellnessfaciliteiten op Recreatiepark Het Winkel zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. Maak gebruik van de sauna, infraroodcabine of de zonnebank. Nabij Recreatiepark Het Winkel is ook een grote visvijver aanwezig. De kinderen zullen veel plezier beleven tijdens een verblijf op Recreatiepark Het Winkel. Naast het buitenzwembad met waterspuit, glijbaan en speelattributen en het nabijgelegen binnenzwembad, is er ook een grote speeltuin en binnenspeeltuin aanwezig. Hier kunnen de kinderen zich helemaal uitleven op de springkussens, glijbanen en klimtoestellen. Op Recreatiepark Het Winkel is ook een kinderboerderij aanwezig. Tijdens het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig. In het eetcafé op Recreatiepark Het Winkel kunt u de dag beginnen met een overheerlijk vers ontbijt. Ook voor een kop koffie met gebak, lunch of diner kunt u hier terecht. Als u geen zin heeft om te koken of om uitgebreid te eten, gaat u naar de snackcorner. In de kiosk van Recreatiepark Het Winkel kunt u iedere ochtend verse broodjes kopen.

Geniet van de groene omgeving

Recreatiepark Het Winkel is een gezellige familiecamping gelegen in de Achterhoek in Winterswijk. Hier kunt u volop genieten van de rust, gezelligheid en prachtige natuur. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets om de Achterhoek nog verder te ontdekken. Een uitstapje naar het Duitse Oberhausen is ook zeker de moeite waard tijdens uw verblijf. Recreatiepark Het Winkel beschikt bovendien over diverse faciliteiten waardoor zowel jong als oud zich prima zal vermaken. Voor de fiets- en wandelliefhebbers zijn er diverse mooie routes uitgezet door de Achterhoek. Hier vindt u prachtige bossen, afgewisseld met akkers en weiden en komt u diverse oude Saksische boerderijen tegen. Nabij Recreatiepark Het Winkel ligt ook een 9-holes golfbaan waar u naar hartenlust een balletje kunt slaan. Ga een dagje winkelen in Enschede of Arnhem of ga de grens over naar Duitsland. In Oberhausen kunt u urenlang winkelen in het grootste winkelcentrum van Europa, CentrO, maar ook het zeeaquarium Sealife bezoeken. Voor een uitstapje met de hele familie kunt u naar het attractiepark Movie Park Germany gaan of naar Burgers’ Zoo in Arnhem.

Overige information van deze accommodatie

Boek Recreatiepark Het Winkel direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Recreatiepark Het Winkel
Nederland Gelderland De Achterhoek

De Slingeweg 20, 7115 AG Brinkheurne

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe