Meer foto's

Safaritent in Graauw

Wil je luxe kamperen in Zeeland? Deze safaritent bij Graauw is geschikt voor 6 personen en staat op een terrein bij de Schelde, tussen de boomgaarden en akkervelden. De safaritent is van alle gemakken voorzien en heeft een moderne inrichting. Het heeft twee slaapkamers met goede bedden, een uitgeruste keuken en een leefgedeelte. Daarnaast is er een kachel, stromend water en elektriciteit aanwezig. Het sanitairgebouw is op loopafstand. Hier vind je douches, wc’s en een afwasruimte. De staanplaatsen van de safaritenten bieden veel schaduw door de bomen van het terrein.

De omgeving van Graauw

In en rondom Graauw is er van alles te doen. De safaritenten staan midden in de polders van Graauw, in het buurschap de Schelde, tussen de boomgaarden en akkers. Hier kun je prachtige wandelingen maken of fietsen. Daarnaast kun je natuurlijk ook een dagje uitwaaien of zonnebaden aan de Zeeuwse kust. Een aantal leuke kustplaatsen die je kunt bezoeken zijn Cadzand of Breskens. Op zoek naar een leuke stad om te winkelen? Dan kun je Antwerpen of Gent bezoeken.

 

Overige information van deze accommodatie

Boek Safaritent in Graauw direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Safaritent in Graauw
Nederland Zeeland Zeeuws-Vlaanderen Graauw

Dwarsstraat 9, 4569 PB Graauw

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe