Algemene gegevens

Staanplaatsen: 140
Huuraccommodaties: 100

Sporting Club Village & Camping

Sporting Club Village & Camping is een gezellige familiecamping gelegen aan het strand op het eiland Sicilië. De camping beschikt over een groot zwembad met peuterbad en je kunt er veel grote speeltuinen vinden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast zijn er tennis, volleybal en voetbalvelden. Je kunt er midgetgolfen er er is een heerlijk restaurant, waar je plaatselijke gerechten kunt eten. De camping organiseert een uitgebreid animatieprogramma met voorstellingen, muziek en fitnesslessen.

Geniet van het strand

Sporting Club Village & Camping bevindt zich direct aan het strand van het eiland Sicilië. je kunt er genieten van lange zandstranden, waar je kunt zwemmen en allerlei watersporten kunt beoefenen. De camping ligt vlakbij het stadje Mazara del Vallo, waar je leuke winkels en restaurantjes kunt vinden.

Sporting Club Village & Camping

Italië Sicilië Trapani Mazara del Vallo

C/da Bocca Arena snc, 91026 Mazara del Vallo

0039 0923 947230
Duits, Engels, Frans, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.