Tendi Château Le Haget

Tendi Château Le Haget in Montesquiou is een mooie, kleine kasteelcamping in de Gers in Midi-Pyrenées. De camping ligt op 3 kilometer van een dorpje waar u boodschappen kunt doen en vers brood kan halen. In het kasteel op de camping vindt u een restaurant waar u lekker kunt eten. Daarnaast zijn er in het kasteel ook 10 mooie kamers te huur. Ook zijn er 50 kampeerplaatsen te huur op deze camping. Het terrein is 12 hectare groot en u heeft hierdoor veel privacy tijdens uw vakantie. Er is een groot zwembad, een speeltuin en een peuterbad aanwezig op het kampeerterrein. Heerlijk voor gezinnen met kinderen, zwemliefhebbers en natuurliefhebbers. De Tendi safaritenten staan verspreidt over het hele terrein op ruime, groene plaatsen. Ook sportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, want er is een voet- en volleybalveld. Ook de kinderen zullen zich goed vermaken, want er is een kleinschalig animatieprogramma.

Safaritent huren in de Gers

Tendi Château Le Haget ligt in een prachtige, groene omgeving in de Gers. De omgeving wordt gekenmerkt door groene heuvels, bossen en rivieren. Een fijne plek voor natuurliefhebbers en wandelaars. Bezoek prachtige oude dorpen, bijzondere kastelen en bastides. In het nabij gelegen dorpje Montesquiou worden wekelijks een markt georganiseerd met verse groenten en fruit. Neem daar zeker eens een kijkje als u hier op vakantie bent. Het gebied biedt verder ook diverse sportieve mogelijkheden, zoals kanoën, wandelen en fietsen.

Overige information van deze accommodatie

Boek Tendi op Chateau Le Haget direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Tendi op Chateau Le Haget
Frankrijk Midi-Pyrénées Gers Montesquiou

Route de Mielan – Lieu-dit les Oules, 32320 Montesquiou

0033 (0)7 27 51 37 51
Engels, Frans, Nederlands
juni - september

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe