Alle foto's

Kampeerplaats op De Wildenberg, RCN de Flaasbloem

Vergeet de auto’s, vouwwagens en caravans, en vergeet de ‘gewone’ camping met keurige wegen, paden en afgezette velden. Op De Wildenberg zul je die niet zien. Dit is het exclusieve domein voor de echte tentkampeerder, gelegen midden op RCN de Flaasbloem.

De Wildenberg biedt een uitdagend terrein waar de natuur in oude luister is hersteld en het reliëf in het landschap nog wordt versterkt. Zet je tent neer waar je wilt en geniet van de vrijheid in een stuk ongerepte natuur. Omdat het terrein autovrij is, is het alleen geschikt voor tenten en niet voor caravans, campers of vouwwagens.

Als kampeerder op De Wildenberg heb je een aantal bijzondere extra’s waar je gratis gebruik van kunt maken. Er staan twee Finse Kota’s tot je beschikking, waarin je kunt grillen en koken. Er zijn een koelkast en gastoestellen beschikbaar. De Kota’s zijn selfsupporting, dus je zorgt zelf voor houtskool. Ze zijn dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

Om je spullen van de parkeerplaats naar de door jou uitgekozen plek te brengen, hebben we bolderkarren te leen waarvoor je een twee-euromuntstuk nodig hebt. De kinderen kunnen onbezorgd spelen in de natuur of op de speeltoestellen. De gezamenlijke kampvuurplaats is de ideale plek om samen met de kinderen marshmallows te roosteren. Het hout sprokkel je in de bossen om je heen bij elkaar.

Daarnaast kun je gebruik maken van gratis Wi-Fi.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste kidsdeals voor Tentkampeerplaats op De Wildenberg voor je op een rij gezet:

Tentkampeerplaats op De Wildenberg
Nederland Noord-Brabant Alphen-Chaam

Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam

Duits, Engels, Frans, Nederlands

We zijn benieuwd naar jullie ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe