Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 340
Huuraccommodaties: 75

Vakantiepark Bergumermeer

Vakantiepark Bergumermeer is een gezellige familiecamping bij het Bergumermeer in Friesland. De camping beschikt over een heerlijk zwembad en een waterspeelparadijs, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met evenementen voor jongen en oude kinderen. Er is een jeugdhonk voor tieners en er zijn allerlei sportvelden. Op de camping vind je een lekker restaurant, een pannenkoekenrestaurant, een snackbar en een pizza corner waar je heerlijk kan eten. Ook is er een uitgebreide campingwinkel.

Geniet van het mooie meer

Vakantiepark Bergumermeer ligt direct aan het Bergumermeer, waar je heerlijk kunt zwemmen en verschillende watersporten kunt beoefenen. Bij het meer vind je lekkere strandjes en velden, waar je tot rust kunt komen. Ook kun je in de groene omgeving heerlijk wandelen en fietsen.

 

We hebben de beste opties voor Vakantiepark Bergumermeer voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Bergumermeer

Nederland Friesland Tjietjerksteradeel Sumar

Solcamastraat 30, 9262 ND Sumar

+31 (0)511 461 385
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.