Vakantiepark BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne is een 5-sterren gezinscamping met subtropisch zwembad en aan een recreatieplas gelegen in Limburg. Op de camping kun je kamperen met je camper, caravan en tent. Daarnaast is het ook mogelijk om accommodaties te huren. Overnacht in een waterlodge of een glampingtent. De kindvriendelijke camping is een perfecte kampeerbestemming voor gezinnen met kinderen. Zo beschikt de camping over een meerdere speeltuinen, skelterverhuur en subtropisch zwembad. Het animatieteam organiseert elke dag leuke activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Op een mooie zomerdag kun je ook lekker zwemmen en van het zonnetje genieten bij de recreatieplas. Voor een heerlijke lunch of diner kun je terecht bij het gezellige restaurant en de bistro.

Vakantiepark in Limburg

Het vakantiepark ligt in het land van Peel en Maas in het noorden van de provincie Limburg. Dit gebied heeft talloze historische dorpen, mysterieuze moeras- en veengebieden en uitgestrekte weiden. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers, fietsers, vogelspotters en wandellaars. Een dagje shoppen doe je in het Designer Outlet Roermond (30 km).

Overige information van deze accommodatie

Boek Vakantiepark BreeBronne direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Vakantiepark BreeBronne
Nederland Limburg Maasbree

Lange Heide 9, 5993PB Maasbree

077 465 2360
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe