Algemene gegevens

Staanplaatsen: 324
Huuraccommodaties: 13

Vakantiepark de Eikenhof

Vakantiepark de Eikenhof is een grote kindvriendelijke camping met zwembad en recreatievijver gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, camper of caravan. Het is ook mogelijk om trekkershutten, bungalows of stacaravans te huren. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid op verschillende velden. De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad met peuterbad waar je kunt zwemmen of genieten van het zonnetje. Daarnaast heeft de camping een indoorspeeltuin, pannaveldje, volleybalveld, kinderboerderij en animatieteam. Bij het restaurant of de snackbar kun je heerlijk eten of een lekker snack afhalen.

Vakantie in Overijssel

Direct naast de camping ligt het Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Je kunt hier een aantal uren lekker klimmen en klauteren tussen de bomen. Natuurliedhebbers moeten zeker het Nationaal Park Weerribben-Wieden gaan verkennen. Dit natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Het natuurpark is het grootste laagveenmoeras van Noordwest-Europa. De natuur wordt gekenmerkt door meren, plassen, en kanalen, afgewisseld met veengebieden, rietlanden, en schitterende bossen. Ook een bezoek aan de historische steden Zwolle, Kampen en Deventer mag zeker niet ontbreken tijdens je kampeervakantie in Overijssel.

Tip! We hebben een aantal opties voor Vakantiepark de Eikenhof voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark de Eikenhof

Nederland Overijssel Paasloo

Paasloerweg 12, 8378 JB Paasloo (Nederland)

+31 (0)561 - 45 14 30
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.