Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 188

Vakantiepark Landal Heihaas

Vakantiepark Landal Heihaas is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene bossen van de Veluwe. Op het park kun je prachtige bungalows huren. De kinderen kunnen genieten van het fijne binnenzwembad en vele leuke speeltuinen. Daarnaast zijn er bowlingbanen, een midgolfbaan en een boogschietbaan. Je kunt je uitleven op de diverse sportvelden en een kijkje nemen bij de dieren in de dierenweide. Op de camping worden leuke activiteiten georganiseerd door Bollo de Beer. Zin om een hapje te eten? Dan moet je bij de brasserie en de snackbar zijn.

Vakantiepark op de Veluwe

Vakantiepark Landal Heihaas bevindt zich in de groene bossen en velden van de Veluwe. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen en een uitstapje maken naar het Nationaal Park Hoge Veluwe. Het park ligt daarnaast bij het gezellige stadje Putten. In het stadje kun je genieten van fijne restaurants en een gezellige sfeer. Het Wolderwijd en het Veluwemeer liggen vlakbij en je kunt daar de leukste watersporten beoefenen. Het dolfinarium ligt vlakbij en is een leuk uitje voor het hele gezin.

Tip! We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Landal Heihaas voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Landal Heihaas

Nederland Gelderland Putten

Voorthuizerstraat 75, 3881 SE Putten

+31-(0)341 351 253
Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.