Algemene gegevens

Staanplaatsen: 393
Huuraccommodaties: 94

Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is een grote 5-sterren familiecamping met binnen- en buitenzwembad gelegen aan een recreatiemeer in Limburg. Op de camping kun je kamperen met je eigen caravan, camper of tent. Daarnaast is het ook mogelijk om chalets, lodges, beachlodges, en watervilla’s te huren. Op het vakantiepark is genoeg te doen voor het hele gezin. Zo kunnen de sportievelingen hun energie kwijt op het voetbalveld, volleybalveld, tennisbaan en jeu-de-boulesbaan. Daarnaast is het vakantiepark een waar paradijs voor waterliefhebbers. Er is een binnenzwembad, buitenzwembad en recreatiemeer waar je heerlijk kunt zwemmen. Daarnaast kun je op het meer verschillende watersporten beoefenen. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke activiteiten voor de kids. Bij de gezellige beachclub kun je genieten van een verkoelend drankje, heerlijk hapje of uitgebreid diner.

Vakantie in Limburg

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de provincie Limburg. Het Nationaal Park De Groote Peel is een prachtig natuurgebied op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Het landschap van van de Groote Peel kenmerkt zich door moerassen, heidevelden, bossen, waterplassen, en open vlakten. Daarnaast kun je er ook veel verschillende soorten vogels spotten. Ieder jaar vliegen er zo’n 200 vogelsoorten rond in Nationaal Park De Groote Peel. Het natuurgebied is een van de meest vogelrijke gebieden van Nederland. Blauwborsten, roodborsttapuiten, geelgorzen, nachtzwaluwen, dodaars, waterrallen en vele andere prachtige vogels. Ook een bezoek aan de historische stad Maastricht mag zeker niet ontbreken. Maastricht is een schitterende stad vol historie, kunst, en cultuur. Ook is de stad een perfecte bestemming voor fijnproevers. roef een Limburgse vlaai of bezoek de wijngaarden rond Maastricht, uniek in Nederland.

Tip! We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Leukermeer voor je op een rijtje gezet:

Vakantiepark Leukermeer

Nederland Limburg Well

De Kamp 5, 5855 EG Well (Limburg)

+31 (0)478 50 24 44
Duits, Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.