Meer foto's

Vakantiepark Witven

Vakantiepark Witven is een familiecamping aan een recreatieplas gelegen in de natuur van Noord-Brabant bij de stad Veldhoven. Op de camping kun je kamperen met je eigent tent, camper, vouwwagen en caravan. Daarnaast is het ook mogelijk om een chalet te huren. De kindvriendelijke camping is een perfecte kampeerbestemming voor gezinnen. De kids vermaken zich in de speeltuin, op de minigolfbaan of op het sportveld. Tijdens de meivakantie, met hemelvaart, pinksteren en in de zomervakantie organiseert het animatieteam leuke activiteiten. Als je op een warme zomerdag op zoek bent naar verkoeling, kun je terecht bij de recreatieplas. Ga lekker zwemmen, bouw een zandkasteel of geniet van het zonnetje. Voor een lekkere lunch of diner kun je terecht bij het sfeervolle restaurant of eetcafé. Het is ook mogelijk om een maaltijd af te halen.

Vakantiepark in Noord-Brabant

Rondom het vakantiepark vind je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk. Daarnaast ligt de camping aan de rand van de stad Eindhoven. De plaats heeft een bruisend centrum met een groot winkelaanbod, veel gezellige terrasjes en restaurants en een levendig uitgaansleven.

Overige information van deze accommodatie

Vakantiepark Witven
Nederland Noord-Brabant Veldhoven

Witvenseweg 6, 5504 PZ Veldhoven (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe