Prijzen 馃じ beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 91
Huuraccommodaties: 74
Kampeerterrein: 19 ha

Village Huttopia Dieulefit

Village Huttopia Dieulefit in Dieulefit is een gezellige proven莽aalse camping in een groene omgeving in de Dr么me in de Rh么ne-Alpes. U kunt zwemmen in het zwembad of een duik nemen in de waterplas vanaf de steiger.聽De kampeerplaatsen liggen onder grote eiken in het bos en zijn zeer schaduwrijk. Zowel de kampeerplaatsen als de huuraccommodaties op deze camping zijn voorzien van een houten picknicktafel om lekker te dineren in de zon. Alle huuraccommodaties beschikken over een badkamer met douche en toilet. In sommige accommodaties kunt u de houtkachel aansteken voor extra gezelligheid. Er is een campingwinkel, een pizzeria en elke ochtend vers brood.聽In de recreatieruimte van Village Huttopia Dieulefit staat een open haard met uitzicht op het zwembad. Een ideale locatie om andere campinggasten te ontmoeten. Verder vindt u hier tafelvoetbal, een bibliotheek, televisie en gezelschapsspelletjes. Het zwembad is verwarmd en voor de kleintjes is er een peuterbadje. Ook kunt u zwemmen in natuurwater in de waterplas. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of in de Kids Club.

Glamping in de Dr么me

Kamperen in de Dr么me betekent kamperen tussen lavendelstruiken, olijfbomen en grote eiken. Een prachtige omgeving vol cultuur, historie en gastronomie. Er liggen drie rivieren rondom Village Huttopia Dieulefit: de Jabron, de Roubion en de Diois. Uitstekend om te kano毛n, kajakken of te vissen. Ook zijn er talloze middeleeuwse steden en dorpjes te bezoeken in deze regio.

Tip! We hebben een aantal opties voor Village Huttopia Dieulefit voor je op een rijtje gezet:

Village Huttopia Dieulefit

Frankrijk Rh么ne-Alpes Dr么me Dieulefit

Quartier d’Espeluche,聽26220 Dieulefit

0031 (0)85 040 11 40
Engels, Frans
half april - half oktober
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.