Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 5
Terrein: 2 ha

Vodatent Camping de Gouwe Stek

Camping de Gouwe Stek is kleinschalige boerencamping met safaritenten en pipowagens gelegen vlakbij bij een zwemmeer in Noord-Holland. Op de camping kun je overnachten in een authentieke pipowagen waar je kunt genieten van rust en natuur. Wil je liever in een tent slapen? Verblijf dan in een fijne safaritent. Als je op zoek bent naar meer luxe, kun je ook een safaritent met eigen sanitair huren. De camping beschikt over een jeu-de-boulesbaan, voetbalveld en kinderboerderij. Op het terrein kun je ook een blote voetenpad van 2,4 km vinden. De camping ligt aan een sloot met steiger waar je kunt vissen. De kleintjes kunnen lekker klimmen en klauteren is de speeltuin.

Boerencamping in Noord-Holland

Aan de overkant van de camping ligt het Streekbos. Hier vind je onder andere een fijn zwemmeer met zandstrand. Op een paar minuten rijden ligt het havenstadje Enkhuizen. Je kunt hier het Buitenmuseum bezoeken of een dagje uit met de kinderen in Sprookjeswonderland. Het stadje zelf is ook zeker de moeite waard. Loop langs de haven en lunch bij een van de gezellige restaurantjes.

We hebben de beste opties voor Vodatent Camping de Gouwe Stek voor je op een rijtje gezet:

Vodatent Camping de Gouwe Stek

Nederland Noord-Holland Bovenkarspel

de Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.