Algemene gegevens

Staanplaatsen: 56
Huuraccommodaties: 20

Vodatent Camping Village Sy in de Belgische Ardennen

Camping Village Sy is een prachtige natuurcamping aan een rivier en midden in de natuur van de Belgische Ardennen. Op de camping kun je 6-persoonssafaritenten van Vodatent huren. Jong en oud hoeven zich niet te vervelen op de camping. Er is een sportveld, jeu-de-boulesbaan, en de mogelijkheid om te vissen. Zwemmen doe je in de rivier of in de zwemvijver. De kids vermaken zich in de speeltuin. Daarnaast heeft de camping een gezellig restaurant en snackbar waar je een lekker kunt eten. Overige voorzieningen: Wasserette en WiFi (Gratis).

6-persoonssafaritent

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staan twee eenpersoonsbedden en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

Tip! We hebben een aantal opties voor Vodatent Camping Village Sy voor je op een rijtje gezet:

Vodatent Camping Village Sy

België Wallonië Luik Ferrières

Rue de Luins 7, 4190 Sy – Ferrières (België)

+31 (0)186 820 996
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.