Algemene gegevens

Staanplaatsen: 250
Huuraccommodaties: 30

Verblijf in een waterchalet

Op Ardoer Camping De Rotonde kun je prachtige waterchalets huren. De chalets liggen aan het water en hebben een overdekt en kindveilig terras. De waterchalets zijn voor maximaal 4 personen en zijn erg modern en sfeervol ingericht. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met ruime inloopdouche.

Ardoer Camping De Rotonde

Ardoer Camping De Rotonde is een heerlijke familiecamping gelegen in de groene natuur van Gelderland. De camping beschikt over twee heerlijke meren, waar je kunt zwemmen en wissen. Bij het natuurbad kun je een strand vinden en veel speeltoestellen, waar de kinderen zich kunnen uitleven. De camping heeft fijne speeltuinen, sportvelden en een recreatiezaal. De camping organiseert allerlei leuke activiteiten. Je kunt een hapje eten bij de snackbar, het restaurant en de bar.

Vakantie in de Betuwe

Ardoer Camping De Rotonde bevindt zich midden in de groene heuvels en bossen van Gelderland. De camping ligt vlakbij Geldermalsen en aan de oever van de rivier de Linge. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen.

Tip! We hebben een aantal opties voor Waterchalet 4p Betuwe voor je op een rijtje gezet:

Waterchalet 4p Betuwe

Nederland Gelderland West Betuwe Enspijk

Panweg 1, 4157 PB Enspijk

0345651315
Engels, Nederlands
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.