Fraai gelegen kindercamping in Brabant de Maashorst, (klein)kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen en ontdekken!

Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 64
Huuraccommodaties: 21
Terrein: 13 ha

Hartje Groen

In het zonnige zuiden, in het bourgondische Brabant waar het leven goed is, ligt Charme Camping Hartje Groen. Verscholen in de bossen, midden in het natuurgebied de Maashorst. Hier is het genieten geblazen! De kindvriendelijke camping is uitgeroepen tot één van de acht ‘ANWB- charme campings’ van Noord-Brabant. Lekker luieren op de natuurcamping, wandelen of fietsen door uitgestrekte bossen en heidevelden. Genieten van een lekker hapje en drankje in het zonnetje op het terras of bij kouder weer bij de open haard binnen in De Boshut. Een boek lezen of een spelletje spelen in onze gezellige huiskamer voor kampeerders ’t Hart, even helemaal tot rust komen. Niets moet en heel veel kan. Logeer in een sfeervol ingerichte bell tent, tiny house, je eigen kampeermiddel of de bijzondere cabin ANNA op het nabijgelegen Holenberg. Ontspan, geniet en haal je hartje op, midden in de Maashorst. Graag tot gauw! Team Hartje Groen. Een ideale plek voor de natuurkampeerder die van rust, ruimte en buitenleven houdt, maar die verwarmd sanitair en een gezellige huiskamer bij nat of fris weer ook wel kan waarderen.

De natuurcamping in Brabant

Charme Camping Hartje Groen is schitterend gelegen midden in het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant, De Maashorst. Vanaf de charme camping loop je zo het natuurgebied in. Hier vind je de grote grazers als de Europese bizon de Wisent, exmoor pony en Taurus. Er zijn diverse bijzondere natuur parels waaronder het wijstverschijnsel in de Peelrandbreuk te bezichtigen. Ook zijn er in het gebied bijzondere oerschatten te vinden zoals Koningsgraven en een eeuwenoud urnenveld. Vestingstadjes Ravenstein en Grave liggen op fietsafstand en in een half uur ben je in ‘s-Hertogenbosch, Nijmegen of Eindhoven.

We hebben de beste opties voor Charme Camping Hartje Groen voor je op een rijtje gezet:

Charme Camping Hartje Groen

Nederland Noord-Brabant Schaijk

Udensedreef 14, 5374 MK Schaijk

0031(0)486461703
Duits, Engels, Nederlands
april tot en met september
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.