Gezellige boerencamping in Noordoost-Friesland met ruime groene plekken, leuke activiteiten en fraaie ligging aan het water en een natuurgebied.

Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 15
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 1,5 ha

Boerderij de Omleiding, boerencamping Friesland

Welkom op onze kleinschalige boerderijcamping aan de rand van het natuurgebied “it Bûtenfjild” in Friesland. Met 15 ruime plekken is de sfeer gezellig knus. Bij je tent of caravan kan je een kampvuurtje stoken, er zijn kano’s te huur en speciaal voor de kids is er een natuurlijke speeltuin, zandbak, trampoline, boerderijdieren, trekkers en skelters.

Gezellig boerderijrestaurant

In ons boerderijrestaurant kan je in de weekenden een hapje komen eten. Ook verkopen we in de vakanties elke dag verse broodjes, smoothies en koffie. Het boerderijrestaurant/ terras is geopend vanaf medio april/ start campingseizoen. In de winterperiode is onze locatie te huur voor vergaderingen/meetings, kerstborrels en besloten etentjes vanaf 15 personen. In de kerstvakantie zijn we gesloten.

Ontdek Veenwouden, Noordoost-Friesland

De kleine boerencamping ligt naast een boerenbedrijf aan een doorgaande weg aan de rand van het Natuurgebied Bûtenfjild in Veenwouden, Noordoost-Friesland. Onze kleine, kindvriendelijke camping in Friesland ligt aan het water. Vanaf de steiger kan je met de kano of sup prachtig tochten maken. 1,2 en 3 persoons kano’s zijn te huur op de camping. De kanoverhuur is de hele week geopend. Dokkum ligt op 15 km afstand.

Tip! We hebben een aantal opties voor Camping Boerderij de Omleiding voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €17 €17 €17 per nacht

Camping Boerderij de Omleiding

Nederland Friesland Feanwalden

Butefjild 24, 9269 TV Feanwalden

0031651775535
Duits, Engels, Nederlands
maart - oktober
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.