Camping Capfun Zeumersehof

Capfun – Camping Zeumersehof is een vakantiepark met aquapark gelegen in een bosrijk gebied aan de rand van de Veluwe. Op de camping is er een mogelijkheid tot het huren van volledig ingerichte stacaravans. Het waterpark bestaat uit een overdekt verwarmd zwembad, waterglijbanen, een waterspeeltuin, en een buitenzwembad die overdekt kan worden met een schuifdak. Voor de kinderen zijn er speeltuinen met springkussens, schommels, speeltoestellen, en glijbanen. Ook beschikt d camping over een tennisbaan, jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafels, en voetbalveld.

Vakantie met kinderen in Gelderland

Op de camping zelf is natuurlijk van alles te doen, maar de omgeving verkennen is ook zeker de moeite waard. Voor een leuk dagje uit naar een dierentuin moet je zeker naar de Apelheul gaan, dat op 20 km van de camping ligt. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe dat op 30 km afstand ligt.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Capfun Zeumersehof direct bij de aanbieder of een van de onderstaande partners:

Camping Capfun Zeumersehof
Nederland Gelderland Voorthuizen

Kieftveen 30, 3781 PP Voorthuizen

(00 31) (0)342 47 19 45
Nederlands

Contactformulier

  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.