Huur een luxe De Waardtent op deze gemoedelijke kindvriendelijke minicamping in de Brabantse polder voor een unieke kampeerbeleving met de kids.

Prijzen 🤸 beschikbaarheid

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 6
Terrein: 0,25 ha

Kampeerbeleving Dijksehoeve

In Noord-Brabant in de gemeente Nistelrode vind je De Dijkshoeve. De Dijksehoeve zorgt op een authentieke en gezellige manier dat gasten een unieke kampeer- ervaring beleven. Dit gebeurd door de Brabantse familiaire gemoedelijkheid te combineren met de charme van de natuur. De Dijksehoeve is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, rustzoekers, gezinnen met jonge kinderen, maar ook als tussenstop voor wandelaars en fietsers. De Dijksehoeve onderscheid zich door de combinatie van een robuuste boerderij-vakantie met het comfort van thuis.

🏕️ Overnachten in het buitengebied
🌿 Genieten in de natuur
🔥 Gemoedelijk & Robuust

Sfeervolle luxe tenten & kampvuur

Kom gezellig kamperen in een van onze sfeervol ingerichte De Waard tenten! Verblijf in een ingerichte De Waard tent op onze kampeerbeleving Dijksehoeve op het mooie Brabantse platteland: genieten van het kampvuur en Brabantse gezelligheid. De inrichting van de vijf tenten is een combinatie van bohemian, retro en landelijk. Op de Dijksehoeve houden we heel erg van een heerlijk vuurtje. Of het nou is voor de gezelligheid, om je te warmen of om op te koken: het is altijd tijd voor een kampvuur!

Vakantie in de Brabantse polder!

In de Brabantse polder, het buitengebied van Nistelrode, omsloten tussen de frambozenvelden en het mais en vlakbij natuurgebied De Maashorst. Hou je van wandelen of fietsen, dan val je helemaal met je neus in de boter! Zowel fiets-als wandelroutes komen langs de Dijksehoeve. De omgeving van de Dijksehoeve is rijk bevoorrecht met mooie, aantrekkelijke en uitdagende (vakantie) bezigheden of uitstapjes. Je mag natuurlijk ook helemaal niks doen en lekker genieten van de rust en mooie omgeving, maar dat hoeft niet!

We hebben de beste opties voor Dijksehoeve - Luxe huurtent Brabant voor je op een rijtje gezet:

Dijksehoeve – Luxe huurtent Brabant

Nederland Noord-Brabant Nistelrode

Langstraat 29, 5388 VS Nistelrode

+31682019597
Duits, Engels, Nederlands
1 april tot 1 oktober
  • * is verplicht veld

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.