Alle foto's

Verblijf in een Moose Tentlodge

Op RCN de Flaasbloem kun je een mooie Moose Tentlodge huren. De tentlodges zijn ruim opgezet en sfeervol ingericht. Ze beschikken over twee verdiepingen en een mooie woonkamer. Er is een badkamer met douche en de keuken is ook van alle gemakken voorzien. Op de veranda vind je een picknicktafel en een loungebank.

Kamperen op RCN de Flaasbloem

De ligging van RCN de Flaasbloem in de Chaamse bossen en de speelse indeling van de camping in het Bourgondische Brabant geven een gevoel van rust. Op alle kampeerplaatsen is genoeg privacy en eigen ruimte voor jou en je kinderen. Natuurterrein De Wildenberg biedt ook de avontuurlijke kampeerder de ideale plek. Extra comfortabel zijn onze ruime kampeerplaatsen met privé-sanitair.

Kamperen met de natuur als basis

’s Morgens wakker worden van fluitende vogels of een zon die zich een weg door de bladeren baant: kamperen is op RCN de Flaasbloem een echte natuurbeleving. Op de camping in Brabant zijn de kampeerplaatsen ruim opgezet. Hierdoor is er voldoende afstand tussen de tenten en caravans. De plaatsen beschikken over een eigen elektriciteitsaansluiting en goed verzorgde sanitaire voorzieningen zijn altijd in de buurt. Kies voor een kampeerplek met privé-sanitair of een plaats met een eigen boomhut voor extra overdekt speelplezier!

Natuurterrein de Wildenberg

De optimale vrijheid ervaar je op De Wildenberg: een speciaal terrein van tien hectare ongerepte natuur, zonder paden of vaste kampeerplaatsen. Je kunt hier met je tent heerlijk vrij kamperen met veel ruimte om je heen, een unieke kampeerervaring!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste kidsdeals voor RCN de Flaasbloem – Moose Tentlodge voor je op een rij gezet:

RCN de Flaasbloem – Moose Tentlodge
Nederland Noord-Brabant Alphen-Chaam

Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam

Duits, Engels, Frans, Nederlands

We zijn benieuwd naar jullie ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe