Schitterend gelegen kindvriendelijke familiecamping met zwembad in een bosrijke omgeving van het Reestdal op de grens van Overijssel en Drenthe.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 405
Huuraccommodaties: 12

De ideale familiecamping in Overijssel

De kindvriendelijke familiecamping De Vossenburcht is schitterend gelegen in het Reestdal op de grens van Overijssel en Drenthe. Wanneer je aan komt rijden door natuurgebied het Reestdal in Overijssel, begint de ontspanning al van je vakantie. De weg naar familiecamping De Vossenburcht loopt tussen mooie uitgestrekte weiden, veel natuur en boerderijen. Familiecamping de Vossenburcht ligt midden in een heerlijke bosrijke omgeving. De omgeving leent zich bij uitstek voor leuke uitstapjes, fietstochten en mooie wandelingen met de hele familie. Je kunt ook genieten van de vele vogels die je hoort tijdens het verblijf op onze familiecamping.

Gezelligheid voor het hele gezin

Familiecamping de Vossenburcht biedt gezelligheid voor het hele gezin. De kindvriendelijke camping in Overijssel is bijzonder mooi aangelegd, heeft ruime kampeerplaatsen en biedt u alle voorzieningen die een verblijf aangenaam maken. Je vindt er onder andere een een verwarmd zwembad, wasserette en een gezellige kantine met bar, biljart en terras. Ook beschikt familiecamping De Vossenburcht over een uitstekende snackbar en een nieuwe recreatiezaal.

Leuke activiteiten voor de kinderen

Over de kinderen hoef je je geen zorgen te maken op de familiecamping in Overijssel. Er is een grote speeltuin aanwezig met veel speeltoestellen en grote springkussens. Daarnaast is er in het hoogseizoen een professioneel recreatieteam van TOP Recreatie aanwezig die voor veel vertier op onze familiecamping in Overijssel zorgt. Het recreatieteam zal gedurende het hoogseizoen en schoolvakanties diverse activiteiten organiseren voor kinderen, tieners en volwassenen.

5 sterren sanitair op de camping

Op De Vossenburcht vind je een 5 sterren sanitairgebouw. Het sanitair gebouw is van alle gemakken voorzien. Hierdoor kun je met oprecht zeggen dat je veel comfort en luxe kunnen hebt tijdens jullie verblijf op De Vossenburcht. Iedere kampeerder vindt een sanitair gebouw erg belangrijk en de camping heeft dan ook gemeend aan deze wens te moeten voldoen door een modern sanitairgebouw te plaatsen, uiteraard verwarmd en van alle comfort voorzien die je mag verwachten van een familiecamping.

Ruime kampeerplaatsen, glamping en huisjes

De ruime kampeerplaatsen zijn omringd door bosschages en voorzien van elektriciteit. Naast standaard- en comfortplaatsen kun je ook een tentplaats of camperplaats reserveren op de familiecamping in Overijssel. Er is een verzorgstation aanwezig voor campers en er is een luxe sanitair gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Naast kamperen is het ook mogelijk om een accommodatie te huren op De Vossenburcht, zoals een Staphorsterhuisje, Reestcottage of een boomhut! Deze mooie familiecamping in Overijssel biedt uiteraard voorzieningen die bij een familiecamping horen zoals een buitenzwembad, een grote speeltuin en een recreatieteam in het hoogseizoen.

We hebben een aantal opties voor Camping De Vossenburcht voor je op een rijtje gezet:

Camping De Vossenburcht

Nederland Overijssel IJhorst

Bezoensweg 5, 7955 PT IJhorst

+31 05 22 44 16 26
Duits, Engels, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.