Kindvriendelijke vakantiedomein met luxe lodgetenten van Tendi, een heerlijk zwembad en kleine camping in het zuiden van de Bourgogne.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1,5 ha

La Maison Bornat

Vakantie met de kinderen in het hart van Frankrijk! La Maison Bornat in het zuiden van de Bourgogne is een voormalige boerderij van 200 jaar oud in de bourgogne, die verbouwd is tot chambres d’ hôtes. Naast het gerenoveerde huis bevindt zich een kleine camping. De camping is ruim opgezet, met rondom uitzicht en heeft 15-20 ruime plaatsen (200-300 m²). Het kindvriendelijke vakantiedomein ligt op een kleine heuvel met rondom uitzicht. De omgeving kenmerkt zich door glooiende, groene heuvels, mooie zwemmeren en rivieren, zoals L’Arconce en de Loire.

Luxe safaritenten van Tendi in de Bourgogne

De Tendi Safaritenten met badkamer staan op ruime, natuurlijke plekken met vrij uitzicht. Uiteraard is er een (verwarmd) zwembad en voldoende speelruimte voor de kleintjes. Een paar keer per week kun je desgewenst aanschuiven voor table d’hotes onder het overdekte terras en uiteraard kun je vers brood bestellen.

Tip! We hebben een aantal opties voor Tendi Camping La Maison Bornat voor je op een rijtje gezet:

Tendi Camping La Maison Bornat

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Versaugues
Bornat, 71110 Versaugues
+31 (0)72 751 37 51
Frans, Nederlands
begin mei - eind september
  • * is verplicht veld

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.