Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 18 ha

Glamping in de natuur van de Lot et Garonne

Middenin de vallei van de Lot ligt Domaine Ramonjavel, een paradijs voor kinderen! Verscholen tussen de graan- en zonnebloemvelden is het een uniek plekje in Frankrijk. Eigenaren Don en Brigitte van der Linden heten je, samen met hun drie dochters, van harte welkom op hun Glamping en Chambres d’hôtes. Er zijn 10 sfeervol ingerichte lodgetenten geschikt voor 4-6 personen en drie kamer-appartementen geschikt voor 4-5 personen.

De accommodaties van Domaine Ramonjavel

In een parkachtige omgeving staan de unieke lodgetenten. Alles is aanwezig, het enige wat je hoeft te doen is je kleding in de kasten leggen en je vakantie kan beginnen. Iedere lodge heeft een eigen privébadkamer. Ook heb je de mogelijkheid te verblijven in één van de comfortabele kamer-appartementen. Sfeervol ingericht en ieder met een eigen terras onder de gezellige pergola met buitenkeuken die van alle gemakken is voorzien.

Kleinschalig en kindvriendelijk kinderparadijs

Domaine Ramonjavel is een paradijs voor kinderen, het is kleinschalig, overzichtelijk en autovrij. In het voor en naseizoen geliefd door gezinnen met peuters en de kleuters en tijdens de schoolvakanties kinderen tot ongeveer 14 jaar. De kinderen zullen zich geen moment vervelen. Met hun vriendjes kunnen ze naar hartenlust spelen in de speelschuur of in de speeltuin. Regelmatig klingelt in de ochtend de bel; hoera, we gaan de dieren voeren. De varkentjes, de kippen en nog leuker.. de 20 alpaca’s van de naastgelegen alpacahoeve Kimaris!! En daar klingelt de bel weer.. wat gaan we nu weer doen??: Don’s wereldberoemde Dip of varen met de boot, een zeepbaan of lekker discodansen. Natuurlijk mag je ook zelf wat leuks verzinnen. Denk aan bijvoorbeeld een jeu de boules, voetbal of kub-toernooi, een wedstrijd bootje varen of een viswedstrijd…

Heerlijk zwembad en lekker eten

Terwijl de kinderen zich vermaken hebben de ouders heerlijk de tijd voor zich zelf! Geniet van een verfrissende duik in het zwembad. Onder de veranda, waar de druif en de passievruchten sierlijk omheen slingeren, staan de heerlijke ligbedden klaar om heerlijk te doezelen in de zon. Of zoek een mooi boek uit in de bibliotheekkast. Laat je lekker verwennen en ontspan bij de massage van Iris in haar idyllische buitensalon. Doe gezellig een drankje of een koel ijsje in de Brasserie en speel een potje poolbiljart of tafelvoetbal. Of lekker op z’n Frans: jeu de boules.

Diverse leuke themaweken

Bij Domaine Ramonjavel hebben we diverse themaweken. In de meivakantie, begin juli en eind augustus de Alpaca-doe-week en in het voor en naseizoen de baby-peuter-kleuterweken.

We hebben een aantal opties voor Domaine Ramonjavel voor je op een rijtje gezet:

Domaine Ramonjavel

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Fongrave

Ramonjavel, 47260 Fongrave

+33 (0)6 95 73 40 03
Duits, Engels, Frans, Nederlands
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.